AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynatılmış süt görmek

Kahve falında kaynatılmış süt görmek

Kahve falında kaynatılmış süt görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynatılmış süt gördüyseniz:

  • Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Kahve falında kaynamış süt görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt kaynattığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında sütün kaynamasını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynatılmış süt görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir