AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayla öpüşmek

Kahve falında kaynanayla öpüşmek

Kahve falında kaynanayla öpüşmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, yalan söylemeye, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanayla öpüşmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Kahve falında kaynanaya bağırmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında kaynana elini öpmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında müstakbel kaynana görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek istediği arabaya bineceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kaynananın öldüğünü görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanadan kaçmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kaynanasını canlı görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kaynana görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir