AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynananın kızdığını görmek

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek ters giden durumların düzeltileceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynananın kızdığını gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kaynanaya kızmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında kaynanadan kaçmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek ekmeğinin azalmayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kaynana görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı namaz kılarken görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında kaynana adayı görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir