AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanadan kaçmak

Kahve falında kaynanadan kaçmak

Kahve falında kaynanadan kaçmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında kaynanadan kaçmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanayla tartışmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana ve kayınpeder görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana öpmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana öldüğünü görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında kaynanası görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanamın evini görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanayı hamile görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir