AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kaynanasını canlı görmek

Kahve falında ölmüş kaynanasını canlı görmek

Kahve falında ölmüş kaynanasını canlı görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kaynanasını canlı gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Kahve falında ölmüş kaynanasını canlı görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, düşmanını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynananın evini görmek işlerinin yoluna gireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında kaynanayı yatakta görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında anne ve kaynana görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynananın hasta olduğunu görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynana konuşmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir