AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya tokat atmak

Kahve falında kaynanaya tokat atmak

Kahve falında kaynanaya tokat atmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, hem de zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanaya tokat atmak gördüyseniz:

  • Mevcut iş ya da bağlantılarınızdan neler beklediğinizi daha detaylı düşünebilirsiniz.

Kahve falında kaynanaya tokat atmak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine delalettir.

Kahve falında kaynanadan tokat yemek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısına tokat atmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Kahve falında yeğenine tokat atmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Kahve falında adama tokat atmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir