AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya para vermek

Kahve falında kaynanaya para vermek

Kahve falında kaynanaya para vermek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, variyet sahibi olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanaya para vermek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaynanadan para almak kaybetmeyi göze alamayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanadan para almak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kaynanaya para vermek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynana eli öpmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine delalettir.

Kahve falında kaynanayla tartışmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanaya tokat atmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana dili görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynana kayınbaba görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir