AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanadan para almak

Kahve falında kaynanadan para almak

Kahve falında kaynanadan para almak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kötü gidişe dur denileceğine, hayatının karışacağına, rütbenin yükseleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanadan para almak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında ölmüş kaynanadan para almak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynanaya para vermek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanadan para almak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında kaynanasını öpmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Kahve falında kaynana elti görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanadan kaçmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya yakalanmak düzeninin sarsılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir