AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana dili görmek

Kahve falında kaynana dili görmek

Kahve falında kaynana dili görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaynana dili gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında kaynana dili görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanani görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanaya bağırmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanamın evini görmek komşularla ters düşüleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kaynanayla tartışmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında olmayan kaynanayı görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, kendine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanasının evlendiğini görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanayı yatakta görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir