AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek

Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek

Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin elma yediğini gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının elma yediğini görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elma toplayıp yediğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil elma yediğini görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına inanılır.

Kahve falında birine elma yedirmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elma yediğini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir