AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elma yediğini görmek

Kahve falında başkasının elma yediğini görmek

Kahve falında başkasının elma yediğini görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, fedakârlıklar yapacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elma yediğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek kavgaların biteceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye elma yedirmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine elma yedirmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, canının ve malının garantide olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elma yediğini görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma yediğini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma toplayıp yediğini görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elma yediğini görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir