AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanani görmek

Kahve falında kaynanani görmek

Kahve falında kaynanani görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanani gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Kahve falında kaynanadan azar işitmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana görümce görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında eş ve kaynana görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında kaynana el öpmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında müstakbel kaynana görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynananın elini öpmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek asla harama bulaşmayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir