AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynananın öptüğünü görmek

Kahve falında kaynananın öptüğünü görmek

Kahve falında kaynananın öptüğünü görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, işlerinin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynananın öptüğünü gördüyseniz:

  • Sizi yeni bir yöne yönlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş kaynanayı görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynananın yemek yaptığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına inanılır.

Kahve falında kaynanasının ağladığını görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablanın kaynanasını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanadan para almak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kaynana dili görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalettir.

Kahve falında küs kaynana görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir