AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kaynanasını görmek

Kahve falında eski kaynanasını görmek

Kahve falında eski kaynanasını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, elindekini de bitireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kaynanasını gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Kahve falında eski kaynanasını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kaynana görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek kimseyle konuşmaz olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanasıyla kavga etmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kaynana öpmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya yakalanmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir