AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanasını dövmek

Kahve falında kaynanasını dövmek

Kahve falında kaynanasını dövmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, önünün açılacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanasını dövmek gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Kahve falında kaynanayı dövmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kaynanasını dövdüğünü görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana dövmek elinin darlık görmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında kaynanasını dövmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında kaynananın elini öpmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanayı görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kaynana hasta görmek bahtının güzelleşeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir