AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana hasta görmek

Kahve falında kaynana hasta görmek

Kahve falında kaynana hasta görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana hasta gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kaynanayı hasta görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize inanılır.

Kahve falında kaynanasının hasta olduğunu görmek işinde ustalaşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynana hasta görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kaynananın hasta olduğunu görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta kaynana görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanasını hasta görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana ölmüş görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir