AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayı dövmek

Kahve falında kaynanayı dövmek

Kahve falında kaynanayı dövmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kaynanayı dövmek gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Kahve falında kaynanasını dövmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanayı dövmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanasını dövdüğünü görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana dövmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kaynananın öptüğünü görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynana ve kayınbabayı görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Kahve falında kaynanasını görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir