AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana dövmek

Kahve falında kaynana dövmek

Kahve falında kaynana dövmek ters giden olayların düzeleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, malında zulüm meydana gelmesine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana dövmek gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Kahve falında kaynanasını dövmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında kaynanayı dövmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana dövmek kişinin gönlünü alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanasını dövdüğünü görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sorunların günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynana kavga etmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kafa dağıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı yıkamak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanadan altın almak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya su vermek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir