AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana evini görmek

Kahve falında kaynana evini görmek

Kahve falında kaynana evini görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, ağzının tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana evini gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Kahve falında kaynananın evine gitmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana evini görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kaynananın evini görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanasının evini görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanamın evini görmek böylece hayatından memnun olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanadan para almak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaynanaya kızmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir