AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanamın öldüğünü görmek

Kahve falında kaynanamın öldüğünü görmek

Kahve falında kaynanamın öldüğünü görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, düşünmeden hareket edeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulur.

Kahve falında kaynanamın öldüğünü gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kaynanasının öldüğünü görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı öldürmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanamın öldüğünü görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynananın öldüğünü duymak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana öldüğünü görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynananın öldüğünü görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kaynanayı diri görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir