AnaSayfa / Genel / Kahve falında eş ve kaynana görmek

Kahve falında eş ve kaynana görmek

Kahve falında eş ve kaynana görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, rahata ereceğine, iyi hissedileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eş ve kaynana gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Kahve falında eş ve kaynana görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulur.

Kahve falında kaynanayı dövmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında ölen kaynanayı görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanayı evden kovmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kaynanaya bağırmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında kaynanayı sinirli görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Kahve falında kaynanayı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir