AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanadan azar işitmek

Kahve falında kaynanadan azar işitmek

Kahve falında kaynanadan azar işitmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanadan azar işitmek gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Kahve falında kaynanadan azar işitmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hocadan azar işitmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden azar işitmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babadan azar işitmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında babadan azar işitmek kalbini tekrar hayata açacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürden azar işitmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında komutandan azar işitmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan azar işitmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ticarete atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir