AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya kızmak

Kahve falında kaynanaya kızmak

Kahve falında kaynanaya kızmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, istediği başarıya kavuşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya kızmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleri tek başına değil, güvendiğiniz bazı kişilerle yapmanızda fayda var.

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya kızmak seyahatlere katılacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanayı diri görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanayı gülerken görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanasının evlendiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kaynana el öpmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynana adayı görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir