AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayın ve elti görmek

Kahve falında kayın ve elti görmek

Kahve falında kayın ve elti görmek zor durumlarda kalacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayın ve elti gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Kahve falında kayın ve elti görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elti kayın görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında elti ve kayın görmek günahtan temizlenmeye, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kayın babanı görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Kahve falında kayın ağacı görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek çok yoğun çalışacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına alamet eder.

Kahve falında kayın babanın öldüğünü görmek sorunların tamamen biteceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir