AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla evlenmek

Kahve falında adamla evlenmek

Kahve falında adamla evlenmek büyük bir üne sahip olunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sayılacağına ve sevileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında kel adamla evlenmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında bi adamla evlenmek ticaretin açılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bi adamla evlenmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişman adamla evlenmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir adamla evlenmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü bir adamla evlenmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet eder.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek malında azalmaya, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir