AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir adamla evlenmek

Kahve falında ünlü bir adamla evlenmek

Kahve falında ünlü bir adamla evlenmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, onu alkışlayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Kahve falında ünlü bir adamla evlenmek kendi işinin patronu olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir adam görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında ünlü adam görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında ünlüyle evlenmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü biriyle evlendiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ünlüyle evlenmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ünlü bir erkekle evlenmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kafasını toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle evlendiğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir