AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi adamla evlenmek

Kahve falında bi adamla evlenmek

Kahve falında bi adamla evlenmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında bi adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamla evlendiğini görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir adamla evlenmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dul bir adamla evlendiğini görmek daha fazla kazanç getireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulur.

Kahve falında orta yaşlı bir adamla evlenmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla evlenmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir