AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın elinde para görmek

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hayırlı kararlar alacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elinde para gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında eline bozuk para almak yanlış bir karar verileceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalettir.

Kahve falında eşinin elinde kağıt para görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında elinde altın para görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında elinde kağıt para görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde para görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir