AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış bulgur görmek

Kahve falında haşlanmış bulgur görmek

Kahve falında haşlanmış bulgur görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, güvensizlik duymaya, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bulgur gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında haşlanmış bulgur yemek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış bulgur görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlama et yemek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış tavuk yediğini görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış havuç görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış bamya görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış kırmızı et görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir