AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıya binmek

Kahve falında kayıya binmek

Kahve falında kayıya binmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, birlikteliğe başlayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kayıya binmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında kayıya binmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında yemek kaynatmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına inanılır.

Kahve falında incir kaynatmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynayan deniz görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin kaynatmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında su kaynatmak kendi işini kurmak için adım atacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ayran kaynatmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Kahve falında kaynatılmış mısır görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir