AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayran kaynatmak

Kahve falında ayran kaynatmak

Kahve falında ayran kaynatmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, ferah bir eve geçileceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayran kaynatmak gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Kahve falında ayran kaynatmak bazı zevklerinden geri kalacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulur.

Kahve falında ayranlı çorba görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında yere ayran dökmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi ayran içmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayran kutusu görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında ayran dağıttığını görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, birçok işin birlikte yapılacağına yorulur.

Kahve falında ekşimiş ayran görmek sorunların günden güne azalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında sıcak ayran içmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir