AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynayan deniz görmek

Kahve falında kaynayan deniz görmek

Kahve falında kaynayan deniz görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynayan deniz gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Kahve falında kaynayan deniz görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynayan çorba görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında toprak kayması görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yağ kaynatmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazanda buğday kaynatmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sütü kaynatmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Kahve falında kahve kaynatmak işlerin yoluna gideceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret eder.

Kahve falında şeker kaynatmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir