AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve kayısı yemek

Kahve falında incir ve kayısı yemek

Kahve falında incir ve kayısı yemek kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında incir ve kayısı yemek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında incir ve kayısı yemek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Kahve falında incir kayısı yemek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında kayısı ve incir görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı yemek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgun kayısı yemek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek aksi takdirde çaresiz kalacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı reçel yemek hayatının kolaylaşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir