AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kayısı verdiğini görmek

Kahve falında birinin kayısı verdiğini görmek

Kahve falında birinin kayısı verdiğini görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kısmetlerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kayısı verdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Kahve falında birinin kayısı verdiğini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında ölüden kayısı almak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kayısı ve kiraz görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı satmak onlar sayesinde moral bulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuru kayısı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında daldan kayısı toplamak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz ve kayısı görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kayısı kiraz görmek fırsatların elden kaçacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir