AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kayısı görmek

Kahve falında altın kayısı görmek

Kahve falında altın kayısı görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kayısı gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın kayısı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı balı görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı reçeli yapmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı reçeli görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı reçeli yemek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı kiraz görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı satın almak asil kimselerden çıkacağına, sorunlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir