AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu çekirdek görmek

Kahve falında tuzlu çekirdek görmek

Kahve falında tuzlu çekirdek görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu çekirdek gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Kahve falında tuzlu çekirdek görmek eğer işsizse iş bulacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında meyve çekirdeği yemek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çekirdek istemek geç de olsa huzura erileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali çekirdeği yemek işinin başından ayrılmayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet eder.

Kahve falında ayva çekirdeği görmek başarıya giden yollarının açılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdek çalmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir