AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolmak ve bulunmak

Kahve falında kaybolmak ve bulunmak

Kahve falında kaybolmak ve bulunmak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolmak ve bulunmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kaybolmak ve bulunmak günlerini bunun için harcayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta bulunmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında mekkede bulunmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü evinde bulunmak daima zinde ve genç kalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kan bağışında bulunmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında törende bulunmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir