Kahve falında karanlıkta bulunmak

Kahve falında karanlıkta bulunmak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta bulunmak gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Kahve falında karanlıkta bulunmak yaşanan kötü anıların silineceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede bulunmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kabede bulunmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzayda bulunmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında suçlu bulunmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede bulunmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yollarını ayıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir