AnaSayfa / Genel / Kahve falında törende bulunmak

Kahve falında törende bulunmak

Kahve falında törende bulunmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında törende bulunmak gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında törende bulunmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Kahve falında nikah töreninde bulunmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak güzelleşeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işarettir.

Kahve falında cenaze töreni görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul töreni görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine tabir olunur.

Kahve falında takı töreni görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm töreni görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

Kahve falında bayram töreni görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir