AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü evinde bulunmak

Kahve falında ölü evinde bulunmak

Kahve falında ölü evinde bulunmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her anlamda şifa bulmaya, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, birlikteliğe başlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü evinde bulunmak gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Kahve falında ölü evinde bulunmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evinde bulunmak rahat yüzü göreceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Kahve falında düğün evinde bulunmak malını ve parasını kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, sürekli ağlamaklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kötü sözler duylacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün evine geldiğini görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin evini görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir