AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayaya çarpmak

Kahve falında kayaya çarpmak

Kahve falında kayaya çarpmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, üzüleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayaya çarpmak gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında kayaya çarpmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında köpeğe çarpmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Kahve falında direğe çarpmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında insana arabayla çarpmak zararın gittikçe daha da artacağına, insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvana çarpmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birisine çarpmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret eder.

Kahve falında insana çarpmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir