Kahve falında beyaz kaya görmek

Kahve falında beyaz kaya görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kafasını toparlayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kaya gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında beyaz kaya görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kayalar görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına işarettir.

Kahve falında deniz kayalıkları görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kayalardan atlamak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yalnız kalmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında kayadan dağ görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalıktan denize düşmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ahmet kaya görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir