AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya üstünde oturmak

Kahve falında kaya üstünde oturmak

Kahve falında kaya üstünde oturmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yeni mallara sahip olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya üstünde oturmak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında kaya üstünde oturmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kayalıkta oturmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıklarda oturmak maddi gücünü kaybedeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında kayaya oturmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayada oturmak ailesini de mutlu edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaya üstünde ev görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir