AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayaların üzerinde yürümek

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek işlerinin büyüyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, rahatın kaçacağına, günaha gireceğine, haberler alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kayalar üzerinde yürümek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kaya üstünde yürümek borçların kapanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayada yürümek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kayalıklarda yürümek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, geleceğinizin güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalarda yürümek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıkların üzerinde yürümek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kazanç ve kar getireceğine inanılır.

Kahve falında kayalıkta yürümek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir