AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalarda yürümek

Kahve falında kayalarda yürümek

Kahve falında kayalarda yürümek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yeni mallara kavuşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalarda yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine işarettir.

Kahve falında kayalıklarda yürümek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, moralinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaya üstünde yürümek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kayada yürümek yeni fırsatlar elde edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kayalar üzerinde yürümek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kayalıkların üzerinde yürümek hakkıyla kazanca, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıkta yürümek kötü yollara gireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında kayalarda yürümek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir