AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayada yürümek

Kahve falında kayada yürümek

Kahve falında kayada yürümek kişinin can derdine düşeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kayada yürümek gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında kayada yürümek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıkta yürümek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek çalışmaları ile takdir toplayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine inanılır.

Kahve falında kayalıklarda yürümek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine işarettir.

Kahve falında kayalıkların üzerinde yürümek kazancın yetmez olacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalarda yürümek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında kayalar üzerinde yürümek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kaya üstünde yürümek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir