AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya üstünde ev görmek

Kahve falında kaya üstünde ev görmek

Kahve falında kaya üstünde ev görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, yeni bir adım atılacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, küskünlüklerin oluşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına inanılır.

Kahve falında kaya üstünde ev gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Kahve falında kaya üstünde ev görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kaya üstünde yürümek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaya üstünde oturmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayadan ev görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya üzerinde ev görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya ev görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına yorulur.

Kahve falında ağacın üstünde ev görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında dağın üstünde ev görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir