Kahve falında kayalıklarda olmak

Kahve falında kayalıklarda olmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıklarda olmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek borç batağına düşeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kayalık tırmanmak yol alacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulur.

Kahve falında ahmet kaya görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında su ve kaya görmek sinirlerinin yıpranacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalardan çıkmak mutsuz ve moralsiz olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek kayalıklar görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye işaret eder.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir