AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun ve karpuz görmek

Kahve falında kavun ve karpuz görmek

Kahve falında kavun ve karpuz görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok hayırlı insan olunacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kavun ve karpuz gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Kahve falında karpuz kavun yemek kazancın sürekli artacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun karpuz almak kötü gününden de geri duracağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek talihin yüzlerine güleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz vs kavun görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında kavun karpuz satmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun ve karpuz görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, kendisini işine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, aldığı borçların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir