AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz vs kavun görmek

Kahve falında karpuz vs kavun görmek

Kahve falında karpuz vs kavun görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, elde edilen nasibin artacağına, bereket ve huzur geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz vs kavun gördüyseniz:

  • Tahminlerde bulunmayı bırakıp, uzun vadeli sonuçlar üzerine odaklanmalısınız.

Kahve falında kavun karpuz almak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kavun ve karpuz görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz ve kavun görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında karpuz kavun görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karpuz kavun yemek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir